اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به CFT و پالرمو وجود ندارد

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصباحی مقدم، درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

حجت الاسلام، غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

 

وی درباره عاقلانه ترین روش برای برخورد با این کنوانسیون ها گفت: بهترین روش همین کاری است که مجمع انجام می دهد. می دانید که دولایحه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قبلا تصویب شده است، این دو قانون داخلی است و کاملا از کفایت لازم هم برخوردار است. اگر کسانی به دلیل ضرورت مبارزه با فساد سخن از پیوستن به "اف ای تی اف" می کنند باید گفت اشتباه می کنند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که با ایرنا گفت و گو می کرد، افزود: ضرورت مبارزه با فساد اقتضا نمی کند به "اف ای تی اف" بپیوندیم. ضرورت مبارزه با فساد اقتضا می کند این دوقانون داخلی را به شکل جدی و قوی در جامعه پیاده کنیم که این موضوع ربطی هم به مناسبات بین المللی ندارد.

 

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد. شفافیت مبادلات خارجی مانع از دور زدن تحریم ها می شود، پس صبر می کنیم تا تحریم های آمریکا متوقف شود، سپس می توانیم نسبت به این دو کنوانسیون تصمیم عاقلانه بگیریم.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار